To Kokker

To Kokker NavigeringGå til innhold
  • Forsiden
  • Meny
  • Baklommen Bar
  • Kontakt
  • Om To Kokker
  • Bordbestilling: 55 30 69 55
Søk
  • Følg oss på Facebook

Kolde Forretter

Cold Starters

Røkt Andebrystkr 195,-

Med portvinsirup
Smoked breast of Duck
With portwine syrup

Langtidsmodnet Klippfiskkr 185,-

Fra kaikanten i Balstad, Lofoten
i kremet bukkehornkløver
Sliced Clipfish
From Balstad in « Lofoten «
with creamy herbtapenade

Elg Carpacciokr 185,-

Carpaccio of Elk

Gratinerte Østerspr.stk. kr 65,-

Gratinated Oysters

Varme Forretter

Hot Starters

Stekte Kamskjellkr 210,-

Med blomkålpure
Fried Scallops
With cauliflower puree

Supper

Soups

BlåskjellsuppeKr 185,-

Med tomat og bacon
Mussel Soup
With tomato and bacon

Hovedretter

Main Courses

Ovnsbakt Skreifiletkr 395,-

Med rødbet vinaigrette
Ovenbaked fillet of Cod
With red beet vinaigrette

Stekt BreiflabbKr 420,-

Servert med skogsoppsaus
Fried Angler Fish
Served with mushroom sauce

HjortefiletKr 460,-

servert med viltsaus
Fillet of Red Deer
served with venison sauce

Oksefiletkr 420,-

Med peppersaus
Fillet of Beef
With pepper sauce

Lamme MørbradKr 395,-

Med rødvinssaus
Lamb Sirloin
With red wine sauce

Desserter

Desserts

Mocca Brulèekr 175,-

Mocca Brulèe

Terte med BærKr 175,-

Tart with Berries

SjokoladefondantKr 175,-

Med vaniljeis
Chocolate Fondant
With vanilla ice cream

Norske Osterkr 215,-

Servert med kompott og knekkebrød
Norwegian Cheese
Served with compot

Irish Coffeekr 145,-

Irish Coffee

Menyer

Menus

Fem retters menykr 825,-

ELG CARPACCIO
Carpaccio of Elk
*
STEKTE KAMSKJELL
Med blomkålpure
Fried Scallops
With cauliflower puree
*
OVNSBAKT SKREIFILET
Med rødbet vinaigrette
Ovenbaked fillet of Cod
With red beet vinaigrette
*
HJORTEFILET
Servert med viltkremsaus
Fillet of Red Deer
served with game sauce
*
MOCCA BRULÈE
Mocca Brulèe

Kr 825,-

FIRE RETTERS MENY
Kr 750,-

TRE RETTERS MENY
Kr 675,-

Selskaps meny

Vi har satt sammen noen menyforslag for selskaper. Prisen forutsetter at alle i selskapet velger samme meny. Å bytte om på noen retter lar seg selvsagt gjøre.

Meny 1Kr 675,-

ELG CARPACCIO
Carpaccio of Elk

OVNSBAKT SKREIFILET
Med rødbet vinaigrette
Ovenbaked fillet of Cod
With red beet vinaigrette

TERTE MED BÆR
Tart with Berries

Meny 2Kr 675,-

STEKTE KAMSKJELL
Med blomkålpure
Fried Scallops
With cauliflower puree

HJORTEFILET
Med viltkremsaus
Fillet of Red Deer
served with game sauce

MOCCA BRULÈE
Mocca Brulèe

Meny 3kr 675,-

LANGTIDSMODNET KLIPPFISK
Fra kaikanten i Balstad, Lofoten
i kremet bukkehornkløver
Sliced Clipfish
From Balstad in « Lofoten «
with creamy herbtapenade

OKSEFILET
Med peppersaus
Fillet of Beef
With pepper sauce

SJOKOLADEFONDANT
Med vaniljeis
Chocolate Fondant
With vanilla ice cream

Vinkart

Vinkart

Burgund

Chablis 720,-
Jean Collet & Fils
Glass 150,-

Chablis 1 Cru 920,-
Jean Collet & Fils

Meursault 1250,-
Domaine Michelot

Saint – Aubin 1 Cru 1050,-
Lylvain Langoureau

Bourgogne Les Saussots 750,-
Domaine Chavy-Chouet

Alsace

Riesling 760,-
Hugel & Fils

Gentil 630,-
Hugel & Fils
Loire

Sancerre 790,-
David Sautereau Glass 160,-

Sancerre
Comte La Fond 980,-

Pouilly-Fumé 730,-
Serge Dagueneau & Fills

ITALIA

Husets Hvitvin 510,-
Glass 105,-

Gini Soave Classico 580,-
Superiore

Annen Hvitvin

Passage du Sud 550,-
Sauvignon Blanc
Frankrike Glass 115,-

Riesling Mineral 720,-
Johannishof
Tyskland

Somontes Colheita Branco 630,-
Casa da Passarella
Portugal

Riesling Essence 610,-
R. Prum Mosel Halvtørr

 

Rødvin
Red wine

FRANKRIKE
Bordeaux

Baron de Brane 1090,-
Margaux 2012
Ch. Graves de Pez 890,-
Saint-Estêphe 2015

Ch. Grand Corbin – Despagne 1020,-
Saint-Emilion Grand Cru 2015

Seigneurs D`Aiguilhe 760,-
Côtes de Bordeaux 2016

Duluce de Branaire du Cru 1070,-
St.Julien 2009

Clos Marsalette 740,-
Pessac – Leognan 2014


Burgund

Santenay 790,-
Maison Joseph Drouhin

Bourgogne Rouge 810,-
Domaine Chavy-Chouet

Rhone

Côtes du Rhône 610,-
Janasse

Crozes Hermitage 880,-
J. Vidal-Fleury

Châteauneuf-de-Pape 1050,-
Chateau La Nerthe

Domaine Gallety 790,-

SPANIA

Baron De Ley 840,-
Gran Reserva

Museum Real Reserva 740,-
Bodega Museum
Cigales

Annen Rødvin

Husets Rødvin 530,-
Italia
Glass 135,-

Pinot Noir 595,-
Campet Ste Marie
Frankrike

Allesverloren Tinta Barocca 610,-
Swartland, Sør Afrika

Terrazas Reserva Malbec 590,-
Terrazas de Los Andes
Mendoza, Argentina

Rosé vin

Viarivetti22 610,-
Massimo Rivetti
Italia


Portvin

Graham’s Late Bottled Vintage 85,-

Fonseca 20 Years Old Tawny 125,-

Dessertvin

Tokaji Aszú 5 Puttonyos 115,-
Domaine Disznókö
Tokaj, Ungarn

Beerensauslese 95,-
Zantho
Østerrike

Recioto della Valpolicella 95,-
David Sterza
Veneto, Italia

Pellegrino Passito di Pantelleria 95,-
Italia

”Hugel” Gewurztraminer Verdange Tardive 110,-
Hugel & Fils
Alsace, Frankrike

Kontakt oss

Bordbestilling

For bordbestilling:
Tlf: 55 30 69 55
Fax: 55 30 69 51

E-postadresse: restaurant@tokokker.no

Besøksadresse:
Enhjørningsgården 29,
5003 Bergen.

Nettløsning levert av Digitroll AS

  • Følg oss på Facebook