To Kokker

To Kokker NavigeringGå til innhold
  • Forsiden
  • Meny
  • Baklommen Bar
  • Kontakt
  • Om To Kokker
  • Bordbestilling: 55 30 69 55
Søk
  • Følg oss på Facebook

Kolde Forretter

Cold Starters

Varmrøkt Lakskr 175,-

med pepperrotkrem
Smoked salmon
served with horseradish cream

Elg Carpacciokr 185,-

Carpaccio of Elk

Østers Naturellpr.stk. kr 65,-

Fresh Oysters

Grønn Salatkr 165,-

Med fetaost
Green Salad
with feta cheese

Varme Forretter

Hot Starters

Frisk Aspargeskr 185,-

Med røkelaks
Fresh Asparagus
With smoked salmon

Kamskjell fra Sotrakr 195,-

Med dillolje, ørretrogn og blåskjellsaus
Scallops
with dill oil, trout roe and
mussel sauce

Supper

Soups

Blåskjellsuppekr 165,-

Med tomat og chorizo
Mussel soup
With tomato and chorizo

Hovedretter

Main Courses

Stekt Steinbitkr 395,-

Med paprikasaus
Pan fried Catfish
With red pepper sauce

Dampet Kveitekr 415,-

Servert med ramsløk holladaise
Steamed Halibut
With ramson hollandaise

Fiske DuoKr 395,-

Dampet laks og kveite
med to utsøkte sauser
Fish Duo
Steamed Salmon and Halibut
With two sauces

HjortefiletKr 425,-

servert med viltsaus
Fillet of Red Deer
served with venison sauce

Kalvesnitzelkr 395,-

Med sitron,kapers og ansjos
Veal Schnitzel
Served with lemon, capers and anchovies

Confitert AndelårKr 395,-

Med plommegastrikk
Duck confit
Served with plum sauce

Desserter

Desserts

Brunost iskr 175,-

Servert med rørte bringebær
Brown cheese ice cream
Served with raspberry

Jordbær og RabarbraterteKr 175,-

Med yoghurtsorbet
Strawberries and Rhubarb tart
With yogurt sorbet

 

Crème BrûleeKr 175,-

Crème Brûlee

Norske Osterkr 215,-

Servert med kompott og knekkebrød
Norwegian Cheese
Served with compot

Irish Coffeekr 120,-

Irish Coffee

Sorbettallerkenkr 165,-

Sorbet plate

Menyer

Menus

Fem retters menykr 765,-

ELG CARPACCIO
Carpaccio of Elk
*
BLÅSKJELLSUPPE
Med tomato og chorizo
Mussel soup
With tomato and chorizo
*
STEKT STEINBIT
Med paprikasaus
Pan fried Catfish
With red pepper sauce
*
HJORTEFILET
servert med viltsaus
Fillet of Red Deer
served with venison sauce
*
JORDBÆR OG RABARBRATERTE
Med yoghurtsorbet
Strawberries and Rhubarb tart
With yogurt sorbet

FIRE RETTERS MENY
Kr 695,-

TRE RETTERS MENY
Kr 625,-

Selskaps meny

Vi har satt sammen noen menyforslag for selskaper. Prisen forutsetter at alle i selskapet velger samme meny. Å bytte om på noen retter lar seg selvsagt gjøre.

Meny 1Kr 625,-

ELG CARPACCIO
Carpaccio of Elk

DAMPET KVEITE
Med ramsløk hollandaise
Steamed Halibut
With ramson hollandaise

CRÈME BRÛLEE
Crème Brûlee

 

Meny 2Kr 625,-

KAMSKJELL fra Sotra
Med dillolje, ørretrogn og blåskjellsaus
Scallop
With dill oil, trout roe and
mussel sauce

HJORTEFILET
servert med viltkremsaus
Fillet of Red Deer
served with venison sauce

BRUNOSTIS
Med bringebær
Brown cheese ice cream
Served with raspberry

Meny 3kr 625,-

FRISK ASPARGES
Med røkelaks
Fresh Asparagus
With smoked salmon

CONFITERT ANDELÅR
Med plommegastrikk
Duck confit
Served with plum sauce

JORDBÆR OG RABARBRATERTE
Med yoghurtsorbet
Strawberries and Rhubarb tart
With yogurt sorbet

Kontakt oss

Bordbestilling

For bordbestilling:
Tlf: 55 30 69 55
Fax: 55 30 69 51

E-postadresse: restaurant@tokokker.no

Besøksadresse:
Enhjørningsgården 29,
5003 Bergen.

Nettløsning levert av Digitroll AS

  • Følg oss på Facebook