To Kokker

To Kokker NavigeringGå til innhold
  • Forsiden
  • Meny
  • Baklommen Bar
  • Kontakt
  • Om To Kokker
  • Bordbestilling: 55 30 69 55
Søk
  • Følg oss på Facebook

Kolde Forretter

Cold Starters

Laksetartarkr 185,-

vaktelegg og pepperotkrem
Salmon Tartar
quail eggs and horseradish cream

Elg Carpacciokr 185,-

Carpaccio of Elk

Østers Naturellpr.stk. kr 75,-

Fresh Oysters

Salatkr 175,-

med honningglasert prosten
Salad
with honey glazed goat cheese

Varme Forretter

Hot Starters

Kamskjell fra Sotrakr 195,-

med dillolje, ørretrogn og
blåskjellsaus
Scallops
with dill oil, trout roe and
mussel sauce

Stekte Tigerrekerkr 195,-

tomatsaus og ramsløkmajones
Fried Tiger Prawns
tomato sauce and ram onion mayonnaise

Supper

Soups

Potet og Purreløksuppekr 175,-

bacon og gressløkolje
Leeks and potato soup
bacon and chives oil

Hovedretter

Main Courses

Stekt Piggvarkr 425,-

sellerirotpurè og
brunet nøttesmør
Fried Turbot
celery puree and
browned nut butter

Stekt BrosmeKr 395,-

med hummersaus
Fried Tusk
with lobster sauce

HjortefiletKr 460,-

servert med viltsaus
Fillet of Red Deer
served with venison sauce

Confitert Andelårkr 395,-

appelsin og svisker
Duck confit
with orange and prunes

Grillet TomahawkKr 950,-

konge-østers sopp og kryddersmør
Perfekt til to personer
Grilled Tomahawk
mushroom and spice butter
Perfect for two people

Desserter

Desserts

Mørk sjokolade iskr 175,-

granola og bær
Dark chocolate ice cream
granola and berries

SitronkakeKr 175,-

yoghurtsorbet
Lemon cake
yoghurt sorbet

Panna CottaKr 175,-

«på tjukkmelk fra Rørosmeieriet»
med brunostkaramell
Panna cotta
«on thick milk from Rørosmeieret»
with brown cheese caramel

Norske Osterkr 215,-

Servert med kompott og knekkebrød
Norwegian Cheese
Served with compot and crisp bread

Irish Coffeekr 145,-

Irish Coffee

Sorbettallerkenkr 165,-

Sorbet plate

Menyer

Menus

Fem retters menykr 825,-

ELG CARPACCIO
Carpaccio of Elk
*
KAMSKJELL fra Sotra
med dillolje, ørretrogn og
blåskjellsaus
Scallops
with dill oil, trout roe and
mussel sauce
*
STEKT PIGGVAR
sellerirotpurè og
brunet nøttesmør
Fried Turbot
celery puree and
browned nut butter
*
HJORTEFILET
Servert med viltkremsaus
Fillet of Red Deer
served with game sauce
*
PANNA COTTA
«på tjukkmelk fra Rørosmeieriet»
med brunostkaramell
Panna cotta
«on thick milk from Rørosmeieret»
with brown cheese caramel

FIRE RETTERS MENY
Kr 750,-

TRE RETTERS MENY
Kr 675,-

Selskaps meny

Vi har satt sammen noen menyforslag for selskaper. Prisen forutsetter at alle i selskapet velger samme meny. Å bytte om på noen retter lar seg selvsagt gjøre.

Meny 1Kr 675,-

ELG CARPACCIO
Carpaccio of Elk

STEKT PIGGVAR
sellerirotpurè og brunet nøttesmør
Fried Turbot
celery puree and browned nut butter

SITRONKAKE
Yoghurtsorbet
Lemon cake
yoghurt sorbet

 

Meny 2Kr 675,-

KAMSKJELL fra Sotra
med dillolje, ørretrogn og blåskjellsaus
Scallops
with dill oil, trout roe and
mussel sauce

HJORTEFILET
Med viltkremsaus
Fillet of Red Deer
served with game sauce

PANNA COTTA
«på tjukkmelk fra Rørosmeieriet»
med brunostkaramell
Panna cotta
«on thick milk from Rørosmeieret»
with brown cheese caramel

Meny 3kr 675,-

LAKSETARTAR
vaktelegg og pepperotkrem
Salmon Tartar
quail eggs and horseradish cream

CONFITERT ANDELÅR
appelsin og svisker
Duck confit
with orange and prunes

MØRK SJOKOLADE IS
granola og bær
Dark chocolate ice cream
granola and berries

Kontakt oss

Bordbestilling

For bordbestilling:
Tlf: 55 30 69 55
Fax: 55 30 69 51

E-postadresse: restaurant@tokokker.no

Besøksadresse:
Enhjørningsgården 29,
5003 Bergen.

Nettløsning levert av Digitroll AS

  • Følg oss på Facebook