To Kokker

To Kokker NavigeringGå til innhold
  • Forsiden
  • Meny
  • Baklommen Bar
  • Kontakt
  • Om To Kokker
  • Bordbestilling: 55 30 69 55
Søk
  • Følg oss på Facebook

Selskaps meny

Vi har satt sammen noen menyforslag for selskaper. Prisen forutsetter at alle i selskapet velger samme meny. Å bytte om på noen retter lar seg selvsagt gjøre.

Meny 1Kr 625,-

HVAL CARPACCIO

OVNSBAKT SKREIFILET
Med potetpurè og nøttesmør

SOLBÆR & YOGHURT SORBET
Med brunostkaramell og granola

Meny 2Kr 625,-

KAMSKJELL
Med dillolje, ørretrogn og blåskjellsaus

REINSDYR ENTRECÔTE
Med rødvinsaus

MULTEMOUSSE
På makronbunn

Meny 3kr 625,-

JORDSKOKKSUPPE

OKSEFILET
Med bernaisesaus

SJOKOLADE FONDANT
Med lakris is

Menyer

Menus

Seks retters menykr 850,-

 

HVAL CARPACCIO
*
JORDSKOKKSUPPE
*
OVNSBAKT SKREIFILE
Med potetpurè og nøttesmør
*
REINSDYR ENTRECOTE
Med rødvinsaus
*
NORSKE OSTER
*
MULTEMOUSSE
På makronbunn
Kr 850,-

FEM RETTER
Kr 765,-

FIRE RETTER
Kr 695,-

TRE RETTER
Kr 625,-

Kontakt oss

Bordbestilling

For bordbestilling:
Tlf: 55 30 69 55
Fax: 55 30 69 51

E-postadresse: restaurant@tokokker.no

Besøksadresse:
Enhjørningsgården 29,
5003 Bergen.

Nettløsning levert av Digitroll AS

  • Følg oss på Facebook