To Kokker

To Kokker NavigeringGå til innhold
  • Forsiden
  • Meny
  • Baklommen Bar
  • Kontakt
  • Om To Kokker
  • Bordbestilling: 55 30 69 55
Søk
  • Følg oss på Facebook

Kolde Forretter

Cold Starters

Kveite Chvicekr 175,-

Med urtemajones
Chevice of halibut
Served with herbal mayonnaise

Røkt Andebrystkr 185,-

med fikenmarmelade
Smoked Duck breast
served with fig jam

Elg Carpacciokr 185,-

Carpaccio of Elk

Østers Naturellpr.stk. kr 65,-

Fresh Oysters

Ruccola Salatkr 165,-

Med honningglaser prosten
Rocket salad
With honey glazed goat cheese

Supper

Soups

JordskokksuppeKr 165,-

Jerusalem artichoke Soup

Varme Forretter

Hot Starters

Frisk Aspargeskr 185,-

Med spekeskinke og ramsløk hollandaise
Fresh Asparagus
With cured ham and ramson hollandaise

Kamskjell fra Sotrakr 195,-

Med dillolje, ørretrogn og blåskjellsaus
Scallops
with dill oil, trout roe and
mussel sauce

Hovedretter

Main Courses

Stekt Piggvarkr 425,-

Sellerirotpurè og nøttesmør
Pan fried Turbot
Celery puree and nut butter

Dampet Lysingkr 385,-

Servert med urtesaus
Steamed Hake
With herbal sauce

Reinsdyr EntrecoteKr 425,-

servert med portvinsaus
Red Deer Entrecote
served with port wine sauce

Indrefilet av OkseKr 395,-

Med grønnpeppersaus
Beef tenderloin
Served with green pepper sauce

Confitert AndelårKr 395,-

Med plommegastrikk
Duck confit
Served with plum sauce

Desserter

Desserts

Øl Iskr 175,-

Laget på Gamle Guten
fra Kinn Bryggeri
Beer ice cream
made on a light stout

SjokolademousseKr 175,-

Med brunost og salt karamell
Chocolate mousse
With brown cheese and salted caramel

 

SkogsbærterteKr 175,-

Med vaniljekrem
Berry pie
With vanilla cream

Norske Osterkr 195,-

Servert med kompott og knekkebrød
Norwegian Cheese
Served with compot

Irish Coffeekr 120,-

Irish Coffee

Sorbettallerkenkr 165,-

Sorbet plate

Menyer

Menus

Fem retters meny

ELG CARPACCIO
Carpaccio of Elk
*
KAMSKJELL fra Sotra
Med dillolje, ørretrogn og
blåskjellsaus
Scallops
with dill oil, trout roe and
mussel sauce
*
DAMPET LYSING
Servert med urtesaus
Steamed Hake
With herbal sauce
*
REINSDYR ENTRECOTE
servert med portvinsaus
Red Deer Entrecote
served with port wine sauce
*
SKOGSBÆRTERTE
Med vaniljekrem
Berry pie
With vanilla cream
Kr 765,-

FIRE RETTERS MENY
Kr 695,-

TRE RETTERS MENY
Kr 625,-

Selskaps meny

Vi har satt sammen noen menyforslag for selskaper. Prisen forutsetter at alle i selskapet velger samme meny. Å bytte om på noen retter lar seg selvsagt gjøre.

Meny 1Kr 625,-

ELG CARPACCIO
Carpaccio of Elk

DAMPET LYSING
Servert med urtesaus
Steamed Hake
With herbal sauce

ØL IS
Laget på gamle guten
fra Kinn Bryggeri
Beer ice cream
made on a light stout

Meny 2Kr 625,-

KAMSKJELL fra Sotra
Med dillolje, ørretrogn og blåskjellsaus
Scallop
With dill oil, trout roe and
mussel sauce

REINSDYR ENTRECOTE
servert med portvinsaus
Entrecote of Red Deer
served with port wine sauce

SKOGSBÆRTERTE

Med vaniljekrem
Berry pie
With vanilla cream

Meny 3kr 625,-

FRISK ASPARGES
Med spekeskinke og ramsløkhollandaise
Fresh Asparagus
Cured ham and ramson hollandaise

INDREFILET AV OKSE
med grønnpeppersaus
Tenderloin of beef
with greenpepper sauce

SJOKOLADEMOUSSE

Med brunost og salt karamell
Chocolate mousse
With brown cheese and salted caramel

Kontakt oss

Bordbestilling

For bordbestilling:
Tlf: 55 30 69 55
Fax: 55 30 69 51

E-postadresse: restaurant@tokokker.no

Besøksadresse:
Enhjørningsgården 29,
5003 Bergen.

Nettløsning levert av Digitroll AS

  • Følg oss på Facebook