To Kokker

To Kokker NavigeringGå til innhold
  • Forsiden
  • Meny
  • Baklommen Bar
  • Kontakt
  • Om To Kokker
  • Bordbestilling: 55 30 69 55
Søk
  • Følg oss på Facebook

Kolde Forretter

Cold Starters

Hare Posteikr 195,-

kastanjer, sopp og solbærsirup
Hare Patè
chestnuts, mushrooms and
blackcurrant syrup

Elg Carpacciokr 190,-

Carpaccio of Elk

Østers Naturellpr.stk. kr 75,-

Fresh Oysters

Gratinert Chevrekr 185,-

Honning, valnøtter og fiken
Gratinated Chevre
Honey, walnuts and figs

Brød og smør pr. person kr 15,-
Bread and butter pr. person

Varme Forretter

Hot Starters

Kamskjell fra Sotrakr 210,-

med dillolje, ørretrogn og
blåskjellsaus
Scallops
with dill oil, trout roe and
mussel sauce

Fylt Krabbeskjellkr 195,-

Krabbekjøtt, tomat og cognac
Filled Crab shells
Crab, tomato and cognac

Supper

Soups

Skogsopp SuppeKr 195,-

Mushroom soup

Hovedretter

Main Courses

Ovnsbakt Brosmekr 420,-

Med kamskjell og eplesalat
Ovenbaked Tusk
served with scallops and apple salad

Dampet Kveitekr 430,-

servert med blåskjell og urtesaus
Steamed Halibut
Served with mussels and herb sauce

Stekt BreiflabbKr 440,-

med soppsaus
Pan-fried Angler Fish
with mushroom sauce

Hjortefiletkr 460,-

servert med viltsaus
Fillet of Red Deer
served with venison sauce

Braisert LammeskankKr 395,-

Rotgrønnsaker, potetpurè
og rødvinssjy
Braised Lamb Shank
Root vegetables, potato puree
And red wine sauce

Grillet TomahawkKr 950,-

konge-østers sopp og kryddersmør
Perfekt til to personer
Grilled Tomahawk
mushroom and spice butter
Perfect for two people

Desserter

Desserts

Brunost iskr 185,-

Servert med rørte bringebær
Brown cheese ice cream
Served with raspberry

EplekakeKr 185,-

salt karamell, vaniljekrem og is
Apple Cake
salted caramel,
vanilla cream and ice cream

SmuldrepaiKr 185,-

blåbær og is
Crumble pie
blueberries and ice cream

Norske Osterkr 225,-

Servert med kompott og knekkebrød
Norwegian Cheese
Served with compot and crisp bread

Irish Coffeekr 155,-

Irish Coffee

Sorbettallerkenkr 165,-

Sorbet plate

Menyer

Menus

Fem retters menykr 875,-

ELG CARPACCIO
Carpaccio of Elk
*
SKOGSOPP SUPPE
Mushroom soup
*
OVNSBAKT BROSME
Med kamskjell og eplesalat
Ovenbaked Tusk
served with scallops and apple salad
*
HJORTEFILET
servert med viltsaus
Fillet of Red Deer
served with venison sauce
*
EPLEKAKE
salt karamell, vaniljekrem og is
Apple Cake
salted caramel,
vanilla cream and ice cream

FIRE RETTERS MENY
Kr 795,-

TRE RETTERS MENY
Kr 725,-

Selskaps meny

Vi har satt sammen noen menyforslag for selskaper. Prisen forutsetter at alle i selskapet velger samme meny. Å bytte om på noen retter lar seg selvsagt gjøre.

Meny 1Kr 725,-

ELG CARPACCIO
Carpaccio of Elk

STEKT BREIFLABB
Med soppsaus
Pan-fried Angler Fish
With mushroom sauce

SMULDREPAI
blåbær og is
Crumble pie
blueberries and ice cream

 

Meny 2Kr 725,-

KAMSKJELL fra Sotra
med dillolje, ørretrogn og blåskjellsaus
Scallops
with dill oil, trout roe and
mussel sauce

HJORTEFILET
Med viltkremsaus
Fillet of Red Deer
served with game sauce

BRUNOST IS
Servert med rørte bringebær
Brown cheese ice cream
Served with raspberry

Meny 3kr 725,-

SKOGSOPP SUPPE
Mushroom soup

BRAISERT LAMMESKANK
Med rotgrønnsaker, potetpurè
og rødvinssjy
Braised Lamb Shank
Root vegetables, potato puree
And red wine sauce

EPLEKAKE
Med vaniljekrem, salt karamell og is
Apple cake
salted caramel,
vanilla cream and ice cream

Menyer Julen 2023

Fem Retters MenyKr 875,-

ELG CARPACCIO
Carpaccio of Elk
*
KAMSKJELL fra Sotra
Med dillolje, ørretrogn og
blåskjellsaus
Scallops
with dill oil, trout roe and
mussel sauce
*
STEKT TORSKEFILET
Servert med Sandefjord hollandaise
Pan fried fillet of Cod
Served with hollandaise
*
HJORTEFILET
Servert med viltkremsaus
Fillet of Red Deer
served with game sauce
*
BRUNOST IS
Med tyttebær
Brown chees ice cream
With lingonberry

FIRE RETTERS MENY
Kr 795,-

TRE RETTERS MENY
Kr 725,-

Selskaps Meny Julen 2023

Vi har satt sammen noen menyforslag for selskaper. Prisen forutsetter at alle i selskapet velger samme meny. Å bytte om på noen av rettene lar seg selvsagt gjøre.

Meny 1Kr 725,-

ELG CARPACCIO
Carpaccio of Elk

STEKT TORSKEFILET
Servert med Sandefjor hollandaise
Pan fried fillet of Cod
Served with hollandaise sauce

CRÈME BRÛLEE
Crème Brûlee

Vi har også tradisjonell julemat på a la carte menyen
Pinnekjøtt, Svineribbe og Lutefisk
We also have traditional Norwegian Christmas food on the a la carte menu
Pinnekjøtt, Svineribbe and Lutefisk.

 

Meny 2Kr 725,-

KAMSKJELL
Med dillolje, ørretrogn og blåskjellsaus
Scallops
with dill oil, trout roe and
mussel sauce

HJORTEFILET
Med viltkremsaus
Fillet of Red Deer
served with game sauce

BRUNOST IS
Med tyttebær
Brown chees ice cream
With lingonberry

 

 

Meny 3Kr 725,-

JORDSKOKKSUPPE
Jerusalem Artichoke Soup

BRAISERT LAMMESKANK
Rotgrønnsaker, potetpurè
Braised Lamb Shank
Root vegetables, potato puree
and red wine sauce

OSTEKAKE
med pepperkakebunn
toppet med multer
Cheesecake on gingerbread
With Cloudberries

Vi har også tradisjonell julemat på a la carte menyen
Pinnekjøtt, Svineribbe og Lutefisk
We also have traditional Norwegian Christmas food on the a la carte menu
Pinnekjøtt, Svineribbe and Lutefisk.

 

Kontakt oss

Bordbestilling

For bordbestilling:
Tlf: 55 30 69 55
Fax: 55 30 69 51

E-postadresse: restaurant@tokokker.no

Besøksadresse:
Enhjørningsgården 29,
5003 Bergen.

Nettløsning levert av Digitroll AS

  • Følg oss på Facebook